Youha NL is distributeur en verkoper van Youha producten in de Benelux. Wij werken samen met professionals op het gebied van borstvoeding en zorgen voor een prettige borstvoedingservaring voor (toekomstige) moeders.

Over Youha

Welkom bij Youha NL, dé officiële Youha distributeur voor de Benelux!

Als betrouwbare schakel binnen de Youha familie bieden wij een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, professionele klantenservice en ondersteuning in zowel het Nederlands als Engels.

Over Ons: Jouw partner tijdens je borstvoedingsavontuur

Bij Youha begrijpen we dat het geven van borstvoeding een prachtige, maar uitdagende reis is. Daarom streven we ernaar om dagelijks talloze moeders te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige Youha-producten. Of je nu een ervaren moeder bent of net begint aan het avontuur van het moederschap, wij zijn er om je te helpen, zelfs in de uitdagende momenten.

Youha: Wereldwijd toonaangevend in borstvoedingsproducten
Met meer dan 15 jaar ervaring is Youha een wereldwijde pionier in de ontwikkeling van borstkolven, moeder- en babyaccessoires. Het is ons doel om slimme, kwalitatieve producten te leveren die door talloze moeders en experts worden omarmd. Als ouders hebben wij persoonlijk ervaren hoe Youha ons tijdens de prille dagen na de bevalling de juiste ondersteuning en comfort bood. Dat was voor ons een verademing.

Onze Missie: Hulp bieden aan (toekomstige) moeders
Als officiële distributeur in de Benelux willen wij onze missie voortzetten: zoveel mogelijk moeders helpen bij het geven van borstvoeding, net zoals wij zijn geholpen. Wij bieden een compleet assortiment, rechtstreeks verzonden vanuit Nederland naar jouw deur. Onze klantenservice staat voor je klaar, zowel in het Nederlands als Engels.

Kies voor Youha en ervaar kwaliteit, gemak, discretie en comfortabel kolven. Reken op Youha, bij elke stap tijdens jouw borstvoedingsreis. Moeders verdienen het beste, en met Youha wordt borstvoeding geven, kolven en deze hele reis een moeiteloze en plezierige ervaring! 

Sluit je aan bij onze Youha familie.

Liefs,
Team Youha

Relaxed leven begint met Youha!